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  • Source: Anais eletrônicos. Conference titles: Escola de Amostragem e Métodos de Pesquisa - ESAMP. Unidades: IME, FCF

    Subjects: COVID-19, ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 6, REGRESSÃO LOGÍSTICA

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    • ABNT

      BARROSO, Lucia Pereira e FERNANDES, Lígia Prestes e CASTRO, Inar Alves de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19. 2023, Anais.. Campinas: Galoá, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Barroso, L. P., Fernandes, L. P., & Castro, I. A. de. (2023). Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19. In Anais eletrônicos. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
    • NLM

      Barroso LP, Fernandes LP, Castro IA de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19 [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
    • Vancouver

      Barroso LP, Fernandes LP, Castro IA de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19 [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
  • Source: Biomedicine and Pharmacotherapy. Unidades: IDPC, IME, FCF

    Subjects: BIOMARCADORES, DOENÇAS CARDIOVASCULARES

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    • ABNT

      PIMENTEL, Mariana Vieira de Mello Barros et al. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease?. Biomedicine and Pharmacotherapy, v. 160, p. 1-12 art. 114345, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Pimentel, M. V. de M. B., Bertolami, A., Fernandes, L. P., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2023). Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? Biomedicine and Pharmacotherapy, 160, 1-12 art. 114345. doi:10.1016/j.biopha.2023.114345
    • NLM

      Pimentel MV de MB, Bertolami A, Fernandes LP, Barroso LP, Castro IA de. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? [Internet]. Biomedicine and Pharmacotherapy. 2023 ; 160 1-12 art. 114345.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345
    • Vancouver

      Pimentel MV de MB, Bertolami A, Fernandes LP, Barroso LP, Castro IA de. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? [Internet]. Biomedicine and Pharmacotherapy. 2023 ; 160 1-12 art. 114345.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345
  • Source: Complementary Therapies in Clinical Practice. Unidades: IME, FCF

    Subjects: ARTERIOSCLEROSE, BIOMARCADORES, ANÁLISE MULTIVARIADA

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    • ABNT

      SANTANA, Tamires Miranda et al. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Complementary Therapies in Clinical Practice, v. 46, n. artigo 101491, p. 1-7, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Santana, T. M., Ogawa, L. Y., Rogero, M. M., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2022). Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Complementary Therapies in Clinical Practice, 46( artigo 101491), 1-7. doi:10.1016/j.ctcp.2021.101491
    • NLM

      Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Complementary Therapies in Clinical Practice. 2022 ; 46( artigo 101491): 1-7.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491
    • Vancouver

      Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Complementary Therapies in Clinical Practice. 2022 ; 46( artigo 101491): 1-7.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491
  • Source: Atherosclerosis. Conference titles: Congress European Atherosclerosis Society/EAS. Unidades: FSP, IME, FCF

    Subjects: BIOMARCADORES, ESTRESSE OXIDATIVO

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    • ABNT

      SANTANA, Tamires Miranda et al. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768. Acesso em: 21 maio 2024. , 2021
    • APA

      Santana, T. M., Ogawa, L. Y., Rogero, M. M., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2021). Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
    • NLM

      Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e251 res. P609.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
    • Vancouver

      Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e251 res. P609.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
  • Source: Atherosclerosis. Conference titles: Congress European Atherosclerosis Society/EAS. Unidades: IME, FCF

    Subjects: BIOMARCADORES, ESTRESSE OXIDATIVO, DOENÇAS CARDIOVASCULARES

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    • ABNT

      PIMENTEL, Mariana Vieira de Mello Barros e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease?. Atherosclerosis. Clare: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf. Acesso em: 21 maio 2024. , 2021
    • APA

      Pimentel, M. V. de M. B., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2021). Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? Atherosclerosis. Clare: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
    • NLM

      Pimentel MV de MB, Barroso LP, Castro IA de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e210 res. P485.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
    • Vancouver

      Pimentel MV de MB, Barroso LP, Castro IA de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e210 res. P485.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
  • Source: Food Chemistry. Unidades: IME, FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, VINHO, ESPECTROMETRIA DE MASSAS, ANÁLISE MULTIVARIADA

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    • ABNT

      VALENTIN, Leonardo et al. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis. Food Chemistry, v. 302, p. 1-8, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Valentin, L., Barroso, L. P., Barbosa, R. M., Paulo, G. A. de, & Castro, I. A. de. (2020). Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis. Food Chemistry, 302, 1-8. doi:10.1016/j.foodchem.2019.125340
    • NLM

      Valentin L, Barroso LP, Barbosa RM, Paulo GA de, Castro IA de. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 302 1-8.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340
    • Vancouver

      Valentin L, Barroso LP, Barbosa RM, Paulo GA de, Castro IA de. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 302 1-8.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340
  • Source: Molecular Metabolism. Unidades: IME, FCF

    Assunto: ARTERIOSCLEROSE

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SCOLARO, Bianca et al. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine. Molecular Metabolism, v. 11, p. 137-144, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Scolaro, B., Nogueira, M. S., Paiva, A. C. de, Bertolami, A., Barroso, L. P., Vaisar, T., et al. (2018). Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine. Molecular Metabolism, 11, 137-144. doi:10.1016/j.molmet.2018.02.005
    • NLM

      Scolaro B, Nogueira MS, Paiva AC de, Bertolami A, Barroso LP, Vaisar T, Heffron SP, Fisher EA, Castro IA de. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine [Internet]. Molecular Metabolism. 2018 ; 11 137-144.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005
    • Vancouver

      Scolaro B, Nogueira MS, Paiva AC de, Bertolami A, Barroso LP, Vaisar T, Heffron SP, Fisher EA, Castro IA de. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine [Internet]. Molecular Metabolism. 2018 ; 11 137-144.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidades: IME, FCF

    Subjects: ANÁLISE MULTIVARIADA, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, VINHO

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    • ABNT

      VALENTIN, Leonardo et al. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf. Acesso em: 21 maio 2024. , 2017
    • APA

      Valentin, L., Barroso, L. P., Paulo, G. A. de, & Castro, I. A. de. (2017). Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
    • NLM

      Valentin L, Barroso LP, Paulo GA de, Castro IA de. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 49 res. FCF094.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
    • Vancouver

      Valentin L, Barroso LP, Paulo GA de, Castro IA de. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 49 res. FCF094.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
  • Source: Journal of Food Science. Unidades: IME, FCF

    Subjects: VINHO, PROBABILIDADE, ESTATÍSTICA

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    • ABNT

      LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin. Journal of Food Science, v. 79, n. 8, p. S1595-S1603, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2014). Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin. Journal of Food Science, 79( 8), S1595-S1603. doi:10.1111/1750-3841.12535
    • NLM

      Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin [Internet]. Journal of Food Science. 2014 ; 79( 8): S1595-S1603.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535
    • Vancouver

      Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin [Internet]. Journal of Food Science. 2014 ; 79( 8): S1595-S1603.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535
  • Source: Australian Journal of Grape and Wine Research. Unidades: IME, FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS, VINHO, ANÁLISE MULTIVARIADA

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    • ABNT

      LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters. Australian Journal of Grape and Wine Research, v. 20, n. 1, p. 15-24, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ajgw.12057. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2014). Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters. Australian Journal of Grape and Wine Research, 20( 1), 15-24. doi:10.1111/ajgw.12057
    • NLM

      Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters [Internet]. Australian Journal of Grape and Wine Research. 2014 ; 20( 1): 15-24.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ajgw.12057
    • Vancouver

      Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters [Internet]. Australian Journal of Grape and Wine Research. 2014 ; 20( 1): 15-24.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ajgw.12057
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences. Unidades: IME, FCF

    Assunto: VINHO (CLASSIFICAÇÃO)

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    • ABNT

      LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 21 maio 2024. , 2013
    • APA

      Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2013). Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 16 res. FCF027.[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 16 res. FCF027.[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidades: FSP, IME, FCF

    Subjects: DIETA, ESTRESSE OXIDATIVO, BIOMARCADORES, LIPOPROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOTELHO, Patrícia Borges et al. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 48, n. 1, p. 39-49, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M. C., & Castro, I. A. de. (2012). Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 48( 1), 39-49. doi:10.1590/S1984-82502012000100005
    • NLM

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 39-49.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005
    • Vancouver

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 39-49.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005
  • Source: Atherosclerosis Supplements. Conference titles: Congress of the European-Atherosclerosis Society (EAS). Unidades: FSP, IME, FCF

    Subjects: DISLIPIDEMIAS, ESTRESSE OXIDATIVO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOTELHO, Patrícia Borges et al. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. Amsterdam: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 21 maio 2024. , 2011
    • APA

      Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M. C., & Castro, I. A. de. (2011). Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. Amsterdam: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. 2011 ; 12( 1): 146-147 res. 697.[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. 2011 ; 12( 1): 146-147 res. 697.[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo. Unidades: FSP, IME, FCF

    Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO, DISLIPIDEMIAS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOTELHO, Patrícia Borges et al. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 21 maio 2024. , 2010
    • APA

      Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M., & Castro, I. A. de. (2010). Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami M, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 43 res. FCF081.[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami M, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 43 res. FCF081.[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: Nutrition. Unidades: FCF, IME

    Subjects: NUTRIÇÃO, ANÁLISE MULTIVARIADA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CASTRO, Inar Alves de et al. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia. Nutrition, v. 23, n. 2, p. 127-137, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Castro, I. A. de, Monteiro, V. C. B., Barroso, L. P., & Bertolami, M. C. (2007). Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia. Nutrition, 23( 2), 127-137. doi:10.1016/j.nut.2006.11.006
    • NLM

      Castro IA de, Monteiro VCB, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia [Internet]. Nutrition. 2007 ; 23( 2): 127-137.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006
    • Vancouver

      Castro IA de, Monteiro VCB, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia [Internet]. Nutrition. 2007 ; 23( 2): 127-137.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidades: FCF, IME

    Subjects: NUTRIÇÃO, ÁCIDOS GRAXOS

    How to cite
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    • ABNT

      MONTEIRO, Vânia Claudia Barros et al. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 21 maio 2024. , 2006
    • APA

      Monteiro, V. C. B., Castro, I. A. de, Barroso, L. P., & Bertolami, M. C. (2006). Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: American Journal of Clinical Nutrition. Unidades: FCF, IME

    Subjects: NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL, METANÁLISE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CASTRO, Inar Alves de e BARROSO, Lúcia Pereira e SINNECKER, Patrícia. Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach. American Journal of Clinical Nutrition, v. 82, n. p. 1, p. 32-40, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/ajcn/82.1.32. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Castro, I. A. de, Barroso, L. P., & Sinnecker, P. (2005). Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach. American Journal of Clinical Nutrition, 82( p. 1), 32-40. doi:10.1093/ajcn/82.1.32
    • NLM

      Castro IA de, Barroso LP, Sinnecker P. Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach [Internet]. American Journal of Clinical Nutrition. 2005 ; 82( p. 1): 32-40.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ajcn/82.1.32
    • Vancouver

      Castro IA de, Barroso LP, Sinnecker P. Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach [Internet]. American Journal of Clinical Nutrition. 2005 ; 82( p. 1): 32-40.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ajcn/82.1.32

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